Levertijd kunststof kozijnen

NB: IN WEEK 31 T/M 33 ZIJN WIJ I.V.M. DE BOUWVAK DICHT. Houdt u er rekening mee dat alle levertijden in deze periode doorschuiven.

Bij alleen leveren gaat de levertijd de eerstvolgende dinsdagochtend 11.00 uur in. Een opdracht kan alleen gegeven worden aan de hand van een offerte.
Bij leveren en monteren gaat de levertijd na de inmeet afspraak de eerstvolgende dinsdagochtend 11.00 uur in.
De hoeveelheid weken levertijd hangt af van het soort kozijn. De meest gebruikte soorten en kleuren zijn binnen 3 weken klaar. Hieronder staat op een rij welke levertijd bij welke kozijnen hoort.

Kunststof kozijnen met 3 weken levertijd

Indien u kiest voor kozijnen met 3 weken levertijd dan zijn deze binnen drie weken klaar, vanaf de eerste dinsdagochtend 11.00 uur na het bestellen. Met regelmaat zijn ze ook binnen 2 weken of zelfs 1 week klaar. Dit is van tevoren niet altijd aan te geven, maar vraagt u er in ieder geval naar als een erg snelle levering belangrijk is. Kiest u ervoor om de kozijnen af te halen dan ontvangt u telefonisch bericht. Laat u de kozijnen tevens bezorgen dan nemen wij contact met u op over een afleverafspraak. Dit wordt veelal nog in de week gepland dat de kozijnen klaar zijn.

Welke kunststof kozijnen hebben de standaard levertijd van 3 weken?

  • Geheel wit glad
  • Geheel creme glad
  • Met houtnerft: Voor het kozijn zelf (kozijnkader, tussenstijlen, tussendorpels) alleen creme RAL9001, voor deuren en ramen ook donkergroen RAL6009, staalblauw RAL5011 en antraciet RAL7016. Deze levertijd geldt alleen als de binnenzijde creme glad is. De binnenzijde kan ook wit glad, dit is goedkoper.
  • Buiten alles wit houtnerf, binnen alles wit glad

Kunststof kozijnen met 3 + 3 weken levertijd

Indien u kiest voor kunststof kozijnen met een levertijd van 3+3 weken dan zijn de kozijnen binnen 6 weken klaar. Dit werkt volgens dezelfde regels als bij 3 weken levertijd. De levertijd kan alleen 3 weken langer zijn. Dus ook hier moet de order moet voor dinsdagochtend 11.00 uur bevestigd zijn. Ook bij deze kozijnen komt een snellere levering regelmatig voor. Soms is dit van tevoren te bespreken.

Welke kunststof kozijnen vallen onder de 3+3 weken levertijd?

  • Kozijnen zelf ook in blauw, groen of antraciet in plaats van alleen de ramen en deuren.
  • Kleur(en) met nerf aan de buitenzijde en binnen alles wit glad in plaats van binnen alles binnen creme glad.
  • Hefschuifpuien indien ze niet binnen de 3 weken levertijd vallen

Kunststof kozijnen met levertijd in overleg

Kleuren van de kleurenkaart met houtnerfstructuur waar niet de opmerking “snel” bijstaat kennen verschillende levertijden die afhankelijk zijn per soort bestelling en aanwezige voorraad profielen. De levertijd hiervan is dus te bespreken.
Als er als er sprake is van een kleur met houtnerfstructuur aan de binnenzijde van een kozijn is de levertijd in overleg.

De kleurstelling van kunststof kozijnen is voor het grootste gedeelte bepalend voor de levertijd