Kunststof kozijnen showroom

Om alles precies te bekijken kunt u een afspraak maken in de showroom. Wij helpen u hier graag om de juiste keuze te maken voor uw situatie en om dit op een voordelige wijze te doen. Kennis rondom de tarieven hebben wij paraat zodat u een stuk wijzer wordt over welke mogelijkheden en uitvoeringen het waard zijn om voor te kiezen.

Alle belangrijke producten uit het assortiment kunt u hier bekijken en wel in de meest voorkomende kleuren. Kunststof kozijnen met draaikiepramen, kiep of kantel ramen, verhuisramen, in verdiept profiel en in vlak profiel, met verdiepte en met vlakke tussenstijlen. Kunststof deuren die naar binnen open gaan, naar buiten open gaan, tuindeuren, kunststof of aluminium onderdorpels, deuren met zijlichten. Verder kunt u de ventilatieroosters bekijken, de horren, roeden, sandwich paneelvulling en rabbat vulling, gevelpanelen, figuurglazen, zijn er catalogi met sierpanelen en sierbeslag, enzovoorts.

De showroom in Apeldoorn toont voorbeelden van kunststof draaiiepramen, vaste ramen en buitendeuren in verschillende kleuren en profielen.

Contact opnemen voor een afspraak in de showroom kan per email of per telefoon.
Afspraak
Onder het genot van een kopje koffie bekijkt u de kleurstellingen en de mogelijkheden.

De showroom bevindt zich in Apeldoorn op korte afstand van de afslag Noord Apeldoorn op de A50. Bel of mail voor een afspraak: 055 – 301 43 53 of info@kozijncompany.nl of ga naar de pagina contact.