Kunststof kozijnen

Als specialist in kunststof kozijnen verzorgt Kozijncompany voor u de productie en, indien gewenst, de montage van uw kunststof kozijnen. De kracht van kozijncompany zit in de prijzen en in de kwaliteit.
Wij leveren kunststof kozijnen voor:

 1. particulieren, met montage
 2. particulieren die zelf plaatsen of een aannemer laten plaatsen
 3. aannemers, klusbedrijven, projectontwikkelaars
 4. U kunt ons telefonsich direct bereiken op: 055 301 43 53


  Prijzen van kunststof kozijnen

  De prijzen van veel voorkomende kunststof kozijnen kunt u zien in de online prijslijst. Wij berekenen graag voor u de exacte prijs, desgewenst met meet- en montagewerkzaamheden.
  U koopt geen goedkope kunststof kozijnen bij ons, maar zeer degelijke kwaliteitskozijnen die decennia meegaan. De kwaliteit kunnen wij bewaken doordat we de productie zelf in huis hebben.
  Ondertussen zijn de verkoopprijzen van onze kunststof kozijnen wél de voordeligste van Nederland. En dat maakt het interessant. Zowel voor een laag budget met hoge eisen als enkel voor het besparen van veel geld bent u voor kunststof kozijnen bij Kozijncompany aan het juiste adres.
  Om te tonen hoe goedkoop de kunststof kozijnen van Kozijncompany verkocht worden, zijn de prijzen ook transparant. In de offerte die u van ons krijgt voor uw kunststof kozijnen kunt u precies zien wat hoeveel kost en hoeveel u waarvoor betaalt. Niet alleen per kozijn, maar ook per onderdeel. Dat staat namelijk in elke offerte die u ontvangt. Hoeveel betaal ik voor de kleur en de houtnerfstructuur? Hoeveel goedkoper wordt het zonder de roeden? Wat zijn de kosten van het ventilatierooster? Dus hoeveel kost het meer als ik er nog een neem? Alle tussenprijzen staan in de offerte. Zo kunt u de kunststof kozijnen precies samenstellen voor het bedrag dat u ervoor wilt uitgeven. Zeer geschikt voor low budget dus, terwijl u met een groter budget bij ons zeer luxe kunststof kozijnen kunt krijgen met alles erop en eraan. De prijslijsten van veelgebruikte kunststof kozijnen en opties vindt u bij prijzen.
  Direct naar prijzen

  Kwaliteit kunststof kozijnen

  Kwaliteit: Kwaliteit is voor ons het belangrijkste aspect. De aanschaf van nieuwe kozijnen gaat toch om een investering. Een lange levensduur van de kozijnen is daarom niet een pré maar een must.
  Wij leveren kozijnen van het Duitse merk Aluplast. Als derde grote speler in europa en vijfde wereldwijd is Aluplast een breed gevoerd begrip in de wereld van kunststof kozijnen. Sinds Aluplast het verdiepte profiel voor de nederlandse markt heeft ontwikkeld maken wij hier graag gebruik. Verdiept profiel is vanwege de inbouwdiepte erg geliefd in Nederland. De houten kozijnen die wij gewend zijn in Nederland zien er fors uit en hebben een inbouwdiepte van zo’n 12 cm. Onze verdiepte kozijnen, ook wel renovatiekozijnen genoemd, hebben dan ook een inbouwdiepte van 12 cm. (plaatje met 12 cm). Anders dan merken zoals bijvoorbeeld Veka (10,5 cm) en andere merken die rond de 10 en 11 cm inbouwdiepte hebben, wordt ook hier bij Aluplast niet op bespaard. Met een zeer mooi en degelijk product als gevolg.
  Meer over kwaliteit

  Keurmerken

  Online prijzen van kunststof kozijnen geven een goed beeld van de kosten van nieuwe kunststof kozijnen. Kunststof kozijnen van kozijncompany worden in de fabriek nabij Apeldoorn gemaakt.

  Bij Kozijncompany weet u zeker dat u goed zit!

  De kunststof kozijnen, ramen en deuren van Kozijncompany zijn met staal verstevigd, en wel met gegalvaniseerd staal. Een kundige productie is zeer belangrijk voor een kwalitatief eindproduct. Bij ons bestelt u kunststof kozijnen die voldoen aan meer dan alle belangrijke eisen en keurmerken:

  • SKG-II
  • KOMO op glas, profielen en hang- en sluitwerk
  • RAL
  • Tüv
  • Politiekeurmerk veilig wonen
  • EC keurmerken
  Op de pagina kwaliteit ziet u de drie grote bouwstenen die de kwaliteit van onze kunststof kozijnen maakt en houdt zoals die is.


  Inbraakbeveiliging

  Een deur met SKGII keurmerk heeft flinke haken die zich vastgrijpen in het kozijn. Standaard SKGII veiligheidscilinderslotenen en eveneens SKGII deurklinken en klinkplaten, draaikiepramen met paddelstoelnokjes sluitend op vele plekken rondom het raam tegelijk en slechts met één handgreep te bedienen, tezamen met de inbraakwerende tests die de profielen kunnen doorstaan maakt de kunststof kozijnen van Kozijncompany tot het meest inbraakwerende gevelelement dat te verkrijgen is. (afbeelding inbreker) Aangezien een inbreker bijna altijd zijn weg vindt via een raam of deur is dit zeer belangrijk bij de aanschaf van nieuwe kozijnen!

  Prijzen voorbeeld kunststof kozijnen gemiddelde woning

   

  Kozijncompany maakt het onmogelijke mogelijk, overtuig uzelf!

  Left Right
  In dit prijs-voorbeeld ziet u prijzen van kunststof kozijnen alleen geleverd en prijzen van kunststof kozijnen zowel leveren als plaatsen.

  Totaalprijs compleet leveren en compleet monteren: € 7.200,-

  Totaalprijs compleet leveren zonder montage: € 3.950,-

  Totaalprijs luxe uitvoering compleet leveren en compleet monteren: € 9.600,-

  Totaalprijs luxe uitvoering compleet leveren en compleet monteren: € 9.600,-

  Totaalprijs luxe uitvoering compleet leveren zonder montage: € 7.150,-

  Houten kozijnen, aluminium kozijnen of hardhouten kozijnen kunnen vervangen worden door kunststof kozijnen met bijvoorbeeld een draai-kiep raam

  Kunststof draai-kiep raam rechsboven in de voorgevel

  In dit voorbeeld met kunststof kozijnen, dat bedoeld is om onze voordelige prijs van nieuwe kunststof kozijnen te laten zien, zijn de kleine ramen aan de voor- en achterzijde voorzien van een kunststof draaikiepraam. Meestal is aan één zijde de overloop en aan de andere zijde de badkamer. Een draaikiepraam kan naar binnen kantelen, dat noemen we kiepen, of naar binnen draaien. Als hij naar binnen kantelt komt hij in de kiep stand te staan. Dit zorgt voor veel ventilatie. De draaistand en de kiepstand kunnen nooit tegelijk gebruikt worden. Als we echt goed willen luchten kan het raam in de draaistand gezet worden. Doordat het raam naar binnen open gaat heeft het nauwelijks last van wind. Ook de omlijsting, het raamkozijn, heeft bij kunststof kozijnen een veel betere isolerende werking dan bij houten kozijnen of stalen kozijnen. Aluminium kozijnen die niet thermisch gedeeld zijn idem dito. Het raamkozijn plaatsen wij standaard op een stelkozijn. Dit stelkozijn is het dagstuk dat eerst in de dagkant gezet wordt, dus in de opening van het raam. Het kunststof kozijn wordt tegen- en over het stelkozijn heen geplaatst. Dit zorgt niet alleen voor een mooie afwerking, maar ook voor een goed tocht- en koudisolerend resultaat.

  Voor de badkamer wordt vaak matglas of melkglas gebruikt. Tevens wordt vaak gekozen voor een draaikiepraam om goed te kunnen luchten. Ramen die naar buiten open gaan zijn soms specifiek gewenst voor een badkamer.

  Kunststof draai-kiep raam links boven in de achtergeven

  Een badkamerraam wordt vaak voorzien van matglas. Dit wordt ook wel melkglas of gesatineerd glas genoemd. Het effect van melkglas kan prima worden gecombineerd met isolatieglas. De buitenste ruit is dan mat. De grove zijde zit in de spouw van het isolatieglas. De gasvulling, het Archon, en de warmte reflecterende folie (coating) aan de binnenzijde van het HR++ glas zorgen ervoor dat de isolatiewaarde, de u-waarde van 1.1, gelijk blijft. Het komt regelmatig voor dat het raam voor de badkamer hoger zit en smaller is. Meestal komt daar dan een kantelraam, ofwel kiepraam in bij renovatie. Afhankelijk van de grootte hiervan is de prijs ongeveer gelijk of is een dergelijk raam nog iets goedkoper. Een kiepraam wordt ook wel een valraam genoemd, maar officieel is een valraam een raam dat compleet open valt. Dit kan met een kiepraam alleen door een kleine handeling in de schaar van de kiepstand. Bijvoorbeeld om de ramen te wassen vanaf de binnenzijde. Bij kunststof ramen vindt u hier meer informatie over de mogelijkheden met kunststof ramen.

  Een productie-voordeur in dit voorbeeld met prijzen kunststof kozijnen.

  De kunststof voordeur van dit prijsvoorbeeld

  De deuren zijn het meest kostbare van dit voorbeeld. Drie van de acht kozijnen zijn kunststof kozijnen met een kunststof deur erin. De voordeur van dit voorbeeld is een solide voordeur die aan alle veiligheids- en kwaliteitseisen voldoet. De roeden die bij de luxe uitvoering van dit voorbeeld zijn toegepast zitten tussen het glas. Zij vormen negen vakjes. Onder in de voordeur zit een borstwering. In de dure uitvoering zit hier een gekleur paneel in met houtnerfstructuur, in de goedkope uitvoering is dit wit glad paneel. Overigens net als de rest van dit voorbeeld met prijzen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een deur met sierpaneel te kiezen, dan wordt het nog luxer. Eigenlijk kunnen we een voordeur zo goedkoop of zo duur maken als we willen. Het ligt er maar net aan wat voor belang u hier aan hecht, wat past bij de woning en of het binnen het budget past. Ook al kiest u voor de goedkoopste voordeur bij ons, net als een achterdeur is deze toch altijd voorzien van SKG** 3-puntssluiting, roestvrijstalen (RVS) deurklink binnen en RVS deurknop buiten (ook SKG**) en een veiligheidsslot met eveneens SKG twee sterren keurmerk. Bij een achterdeur geldt het zelfde, alleen dan zit er standaard zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde een RVS deurklink. Natuurlijk kunt u voor uw voordeur ook kiezen voor allerhande sierbeslag. Siergrepen in verschillende kleuren: RVS, brons, messing, antracietgrijs. Hier vindt u meer informatie over kunststof voordeuren.

  Een kunststof achterdeur met borstwering is opgenomen in de kosten van dit prijs-voorbeeld.

  Een zeer solide kunststof kunststof achterdeur is standaard meegenomen in dit prijsvoorbeeld.

  Een achterdeur gaat normaalgesproken naar buiten toe open. In het prijsvoorbeeld van de luxe uitvoering praten we over verdiepte profielen. Dat betekent het kunststof deurkozijn van de achterdeur een inbouwdiepte van 12 centimeter heeft. Vaak is de achterdeur bij een dergelijk type woning tevens de keukendeur. Bij het vervangen van kunststofkozijnen wordt deze deur vaak meegenomen in de opdracht. Oude keukendeuren laten vaak veel wind door en zijn niet inbraakveilig genoeg. Een nieuwe achterdeur hoeft niet duur te zijn: zie hier de prijslijst kunststof deuren. De keukendeur wordt veel gebruikt. Daarom is een stevige deur belangrijk. Al onze voordeuren, achterdeuren, maar ook openslaande deuren die naar buiten open gaan, zijn standaard voorzien van 12 cm brede deurprofielen. Dit is dus iets anders dan 12 cm inbouwdiepte van de kozijnen met verdiept profiel. De 12 cm brede deurprofielen treft u ook bij de goedkoopste types. Hoe luxe u de kunststof kozijnen wilt hebben mag u zelf uitkiezen, maar op de kwaliteit wordt nooit beknibbeld. Het staal in deze 12 cm brede deurprofielen wordt altijd in de hoeken meegelast.

  Of u nu voor goedkoop kiest of voor extra lux, bij Kozijncompany hangt de deur altijd met de beste scharnieren in het deurkozijn. Dit zijn scharnieren die in alle 3 de richtingen (breedte, hoogte, diepte) te verstellen zijn. volg de volgende link voor meer informatie over kunststof achterdeuren.

  Dit is een slaapkamer-raam uit het voorbeeld. Een ventilatierooster in het vaste deel en een kiepkantel raam om goed te kunnen luchten.

  Kunststof kozijn met draaikiepraam en vast raam voor de voorgevel boven. In het vaste raam een ventilatierooster.

  Als het raamkozijn van een slaapkamer is dan is het prettig om een ventilatierooster te hebben. Laat u de kozijnen vervangen dan kunt u hier meteen rekening mee houden. Een ventilatierooster kan tussen het isolatieglas en het kozijn in komen te zitten. Dat noemen we een rooster op het glas. Het kan ook in een speciaal vakje tussen het kozijn en een tussendorpel, ofwel kalf, geplaatst worden. Dit noemen we een rooster op kalf. Wij maken meestal gebruik van de vlakke moderne ventilatieroosters. Het voordeel hiervan is dat ze goed te gebuiken zijn in combinatie met een inzethor of in een schuifpui. Deze roosters steken namelijk niet uit. Hier vindt u meer informatie over ventilatieroosters.

  Het andere kunststof raamkozijn voor een slaapkamer.

  Kunststof raamkozijn aan de achterzijde van de woning boven. Ventilatierooster in het vaste deel.

  Voor draaikiepramen kunnen ook horren bijbesteld worden. Als u dit tegelijk met de kunststof kozijnen bestelt is het betrekkelijk goedkoop ten opzichte van wanneer u ze later erbij besteld. Insectenhorren voor draaikiepramen zijn meestal inzethorren. Deze bijlven het hele seizoen in het kunststofraam zitten. Het raam kan dan nog gewoon open en dicht. Hier vindt u meer informatie over horren voor kunststof ramen. Bij renovatie is het belangrijk dat de oude kozijnen er netjes worden uitgenomen. In de ene situatie is dat gemakkelijker dan in de andere situatie. Dat heeft voor een groot deel te maken met het materiaal waarvan het te vervangen kozijn gemaakt is. Een houten kozijn, een aluminium kozijn, een stalen kozijn. Een raamkozijn van staal eruit nemen is bijvoorbeeld erg lastig. Dit behoeft een speciale aanpak. Aluminium kozijnen vaak ook, al is dit minder gecompliceerd dan stalen kozijnen. Een houten kozijn wegnemen is weer gemakkelijker, maar ook afhankelijk van de bouw en de situatie. Als u zelf de kunststof kozijnen plaatst dan merkt u dat ook. Vindt u dat lastig dan kunt u altijd laten monteren door ons, dan weet u in ieder geval dat het in orde komt.

  Dit is het grote kunststof raam met isolatie voor op de beneden verdieping in de huiskamer.

  Groot raam beneden voor.

  Beneden aan de voorkant van de woning van dit prijsvoorbeeld zit een kozijn met een grote vaste ruit. Omdat dit raam zo groot is valt hier veel te winnen met de isolerende werking van isolatieglas. Meestal is het enkelglas allang vervangen voor dubbelglas. Maar het isolatieglas van tegewoordig isoleert weer veel beter dan dubbelglas. Of u bij ons nu goedkope of extra luxe wilt hebben: Wij passen standaard HR++ glas toe. Een warmtereflecterende coating aan de binnenzijde en een argonvulling, tezamen met een spouw van standaard 15 mm, zorgt voor de extra isolatie bovenop het oorspronkelijke dubbelglas. Willen we nog beter isoleren dan kan er ook 3-voudig glas in, in de volksmond driedubbel glas genoemd. Een extra spouw, ook weer gevuld met argon, en een extra warmtereflecterende coating verbetert de isolatie nogmaals drastich. Driedubbel glas kunst u bij Kozijncompany voor een relatief kleine meerprijs krijgen. Er kan natuurlijk ook een kozijn in met een draaikiepraam of een kantelraam. Soms is er een drievaksverdeling in de voorgevel. Dat ligt aan de wensen en het straatbeeld. Aangezien alle kunststof kozijnen maatwerk zijn, dus allemaal op maat gemaakt kunnen worden precies zoals gewenst, is dat allemaal mogelijk. Wat prijzen betreft is de ene indeling weer aantrekkelijker dan de andere. De prijzen van verschillende typen ramen vindt u bij prijslijst kunststof ramen. Als u een offerte aanvraag ziet u de exacte prijzen voor het betreffende kozijn.

  [/tab]
  Een kunststof schuifpui in de woonkamer aan de kant van de tuin is deel van het luxe prijs-voorbeeld. Dubbele deuren of openslaande deuren zijn ook geliefd.

  In de woonkamer achter kan gekozen worden voor een kunststof schuifpui of voor kunststof openslaande deuren. In de luxe uitvoering van dit pakket ad € 7.150,- euro voor alle acht kozjinen wordt uitgegaan van een schuifpui met veiligheidsglas en ventilatierooster.

  Het luxe voorbeeld is berekend op basis van de prijzen met een schuifpui in de woonkamer op de achtergevel. Omdat de opening bij deze type woningen vaak vrij smal is kan er ook een dubbele deur in, wat een grotere doorgang geeft. Bij een schuifpui kan namelijk altijd maar de ene helft voor de andere schuiven. Er is hier gekozen voor een kiepschuifpui. Deze kan naar binnen kiezen en parallel opzij geschoven worden. Een dergelijke schuifpui wordt ook wel een parallelschuifpui of een afstelschuifpui genoemd. U kunt ook kiezen voor een hefschuifpui, echter dat is gezien de smalle opening hier niet het meest voor de hand liggend. Met een hefschuifpui kunnen veel grotere openingen gemaakt worden, wat veel extra licht geeft en toch ondanks de breedte voorzien is van een gemakkelijk te openen deur. Klikt u hier om meer te lezen over schuifpuien. Het goedkope prijsvoorbeeld is berekend met de prijs van een naar binnen te openen dubbele deur. Naar buiten openslaande dubbele deuren kunnen natuurlijk ook gekozen worden, maar dat maakt het weer iets minder goedkoop. Op de volgende pagina vindt u meer informatie over tuindeuren.

  Alle kunststof kozijnen die van Kozijncompany zijn standaard voorzien van:

  • 5-Kamerprofielen voor extra goede isolatie
  • Gegalvaniseerd staal aan de binnenzijde
  • HR++ isolatieglas
  • SKG** scharnieren en veiligheidssluiting ramen, indien gewenst ook SKG** raamgreep (afsluitbaar met sleutel)
  • Politiekeurmerk veilig wonen
  • Veiligheidssluitingen deuren, cilinderslot, scharnieren, deurkruk en schildplaat allemaal SKG** gekeurd. Het staal in de kunststof deuren is altijd in de hoeken meegelast.
  De kozijnen in het luxe prijsvoorbeeld zijn allemaal voorzien van verdiepte profielen, ook wel holland profiel genoemd.

  Kunststof kozijnen met verdiept kaderprofiel, verdiepte tussenstijlen en gehele buitenzijde in kleuren met houtnerfstructuur kosten in dit prijs voorbeeld 7.150 euro voor de gehele woning. Inclusief complete montage is de prijs 9.600 euro.

  De luxe uitvoering uit dit prijzenvoorbeeld omvat als extra:

  • Verdiepte profielen
  • Kader crème RAL 9001 met houtnerfstructuur
  • Ramen en deuren donkergroen met houtnerfstructuur
  • 3 zelfregulerende ventilatieroosters
  • Roedenverdeling in voordeur
  • Schuifpui met veiligheidsglas

  Kunststof kozijnen plaatsen: Af en compleet

  Maakt u gebruik van onze service om kunststof kozijnen naast het leveren ook te laten monteren, dan bent u er zeker van dat ook alles gedaan wordt. Het meetwerk van te voren tezamen met het bekijken van de aansluitdetails, het uitwerken van de afmetingen, het demonteren van de oude kozijnen en het afvoeren hiervan, het plaatsen van stelkozijnen, het plaatsen van de kunststof kozijnen zelf, de afwerking en het opruimen. Lees meer over het laten plaatsen van uw kunststof kozijnen.
  (br/>
  Kunststof kozijnen zijn er met vast glas, met ramen, met deuren. Ook zijn er vele opties. Kiest u de juiste pagina om meer informatie te vinden.
  Kunststof kozijnen zijn er in vele soorten. Ramen, buitendeuren, schuifpuien etc. Alle informatie is uitgesplits per onderwerp.
   
  Maak hieronder een keuze:  
  > Kunststof ramen
  > Kunststof achterdeuren
  > Kunststof voordeuren
  > Kunststof Tuindeuren en openslaande deuren
  > Schuifpuien
  > Opties en extra’s

  Online prijzen van kunststof kozijnen vindt u hier:
   
  > Prijzen kunststof kozijnen en kunststof ramen
  > Prijzen kunststof kozijnen met kunststof deuren
  > Prijzen openslaande deuren en tuindeuren


  Prijzen kunststof kozijnen

  De prijzen zijn in euro’s. Voor een aantal soorten kunststof kozijnen vindt u hier een prijslijst met de inkoopprijzen. De prijslijsten zijn in de vorm van prijzentabellen. U kunt de prijzenlijsten gebruiken om de kosten te berekenen. De indeling van het raamkozijn is belangijk voor de prijs. Het aantal vakken, het aantal draai-kiep ramen, een bovenlicht met een kiep of kantel raam. Ook bij een achterdeur kan een bovenlicht de kosten weer iets hoger maken. Dit kan een uitzetraam zijn dat naar buiten open kan, een vast raam of bijvoorbeeld een kiepraam.

  Kunststof buitendeuren, openslaande deuren en tuindeuren

  Bij kunststof buitendeuren en openslaande deuren is het type drempel of onderdorpel ook bepalend voor de prijs, evenals de draairichting (naar buiten of naar binnen te openen) en de vakvulling. De vakvulling boven is meestal isolatieglas. Isolatieglas is HR++ glas. Dit zit standaard in onze prijs. Onder in de borstwering van de deur zit meestal paneel of rabbatdelen. Een rabbatpaneel ziet er uit als houten schroten. Maar een deur kan ook één groot paneel hebben van boven naar beneden. We kunnen dan niet door het las heen kijken.

  nieuwe kozijnen laten plaatsen

  De prijzen gelden enkel voor het leveren van de kunststof kozijnen. Het plaatsen van de kozijnen kunt u ook aan Kozijncompany overlaten. Tenzij u zelf de kozijnen gaat vervangen. Het monteren van kunststof kozijnen is wel anders dan dat van houten kozijnen. Er dient met bepaalde zaken rekening gehouden te worden. Hiermee kunnen wij u helpen. Op deze pagina vindt u meer informatie over het laten plaatsen van uw kunststof kozijnen. Hier leest u meer over het zelf plaatsen van kunststof kozijnen.

  U kunt de nieuwe kunststof ramen deuren en kozijnen indien gewenst laten plaatsen door Kozijncompany

  Deels laten plaatsen, deels zelf doen

  Als wij de kozijnen voor u plaatsen dan nemen wij standaard het gehele pakket voor onze rekening. Dit is vanaf het inmeten tot en met het afvoeren van het afval. Hierdoor heeft u er zelf geen werk aan.
  U kunt ook zelf de oude kozijnen demonteren. De houten kozijnen, aluminium kozijnen of stalen kozijnen hoeven wij dan niet meer te slopen en af te voeren. Dit maakt de som voor montage lager. De afwerking aan de binnenzijde kunt u ook zelf doen. Meer over kunststofkozijnen plaatsen vindt u hier: montage kunststof kozijnen.