Werkwijze voor bouwbedrijven

U kunt een offerte aanvragen voor kunststof kozijnen voor een bepaald project. Deze krijgt u per email toegestuurd. Heeft het haast? Even een belletje er achteraan of “spoed” in de emailtitel erbij zetten. U leert uw contactpersonen kennen en wij ondersteunen u in de mogelijkheden die wij bieden met kunststof kozijnen. Indien gewenst kunt u door ons de kozijnen laten inmeten.
Offertes zijn duidelijk en voorzien van duidelijk tekeningen. Als u het wilt kunt u aparte tekeningen meegestuurd krijgen voor de klant. Aan de hand van de offerte kan besteld worden.
Wij maken een scherpe prijs voor iedere klus. De prijzen op de site kunnen een indicatie geven, echter zijn inclusief btw. Het beste laat u ons de opdracht doorrekenen om een complete offerte per email te ontvangen. Kleuren me nerfstructuur en de meerprijs voor verdiept profiel wordt hier ook in meegenomen, inclusief eventuele korting voordelen.
Op de pagina voordelen bouwbedrijven worden meerdere services genoemd waar u als aannemer, timmerbedrijf, klussenbedrijf of onderhoudsbedrijf gebruik van kunt maken.

Klussenbedrijven, aannemers en andere bouwbedrijven kunnen goedkoop hun kunststof kozijnen inkopen bij Kozijncompany