Voordelen bouwbedrijven

 

Als leverancier kunststof kozijnen bedienen wij vele zakelijke klanten verspreid over heel Nederland. Hieronder de belangrijkste zaken op een rij.  

Scherpe prijs

Een lagere inkoopprijs betekent meer marge. En wij weten dat dat iets is wat voor een aannemer of klusbedrijf belangrijk is. Vandaar onze uitnodiging: doe uw voordeel hier aan, net als de velen die u reeds voorgegaan zijn.

Goede service

Onze service bestaat uit meerdere aspecten. Onderstaand een greep hieruit.

Snelle levertijd

Kozijnen met de meest gekozen kleuren zijn binnen 3 weken klaar.

Vastigheid

Uw bestelling gaat altijd op dinsdagochtend 11.00 uur in. U weet wat u krijgt en u kent uw aanspreekpartners.

Bezorgen in heel Nederland

Wij leveren uw bestelling af in heel Nederland. Waddeneilanden in overleg.

Overige ondersteuning

Twijfelt u over de maatvoering van de te bestellen kozijnen? U kunt ons laten inmeten op locatie. Indien gewenst kunt u ook de gehele montage uitbesteden. Wilt u iets laten aanpassen bij een klant, of bijvoorbeeld horren erbij leveren achteraf? Wij zijn met regelmaat overal in de buurt.

Afhaalmogelijkheid

Wij hebben een afhaalmogelijkheid nabij Apeldoorn. Indien u liever zelf de kozijnen meeneemt naar uw klant kunt u deze van tevoren ophalen. Bijvoorbeeld door een bok met kozijnen op uw aanhanger te zetten.


Bouwbedrijven kunnen bij Kozijncompany voordelig kunststof kozijnen bestellen en in heel Nederland laten afleveren.

Voor bouwbedrijven maken wij altijd de scherpste prijs

Vaste transportkosten

Wij kennen 2 vaste transporttarieven. En wel vanaf 50 euro. De prijs is onafhankelijk van het aantal kozijnen. Dus of u nu een dakkapelkozijn laat bezorgen of de kozijnen voor een hele woning: afleverkosten blijven hetzelfde.

50 euro

U kunt zelf kiezen tussen 2 tarieven. Indien de kozijnen ter plekken kunnen worden uitgeladen of de bok leeg gepakt kan worden bedraagt de transportprijs 50 euro.

150 euro

Indien er een bok achtergelaten dient te worden, die later weer opgehaald wordt, is dit tarief 150 euro.

glas gratis op bok op locatie gebracht

Let op: veelal is het mogelijk om tegen de lage transportkosten van 50 euro de kozijnen te laten brengen en het glas kosteloos op bok te laten neerzetten. De glasbok wordt later weer opgehaald. Vraagt u naar de mogelijkheden. De hier genoemde bedragen zijn exclusief btw.


Naast kunststof kozijnen leveren wij ook gevelpanelen, losse ventilatieroosters en los isolatieglas.