Doorlooptijd

De levertijd van kunststof kozijnen bepalen voor een groot deel hoe lang het duurt voordat u de nieuwe kozijnen geplaatst heeft gekregen.

Hoe lang is de doorlooptijd vanaf het inmeten tot het plaatsen van de kunststof kozijnen?

De levertijd van de kozijnen is van belang voor de doorlooptijd. Zodra er ingemeten is kan de levertijd voor de productie gaan lopen. Zodra de kozijnen klaar zijn kunnen deze, na overeenstemming met de montagekalender, geplaatst worden.
Gezien onze snelle levertijd van de meest voorkomende soorten kunststof kozijnen (3 weken vanaf iedere dinsdagochtend) hebben wij ook de mogelijkheid voor een vlotte doorlooptijd met betrekking tot het hele pakket van het produceren en monteren van uw nieuwe kozijnen. Zie ook de pagina levertijd.

Hoe lang duurt het plaatsen?

Hoe lang het plaatsen van de nieuwe kunststof kozijnen duurt is afhankelijk van het type klus. Ter indicatie: een woonhuis duurt gemiddeld een week. Een voor- of achtergevel ongeveer een halve week. Indien het slechts om enkele ramen gaat misschien een dag, al wordt er meestal een tweede dag voor eventuele uitloop gereserveerd.

Hoe worden de montagedagen gepland?

De montagedagen worden altijd achtereenvolgend gepland. Normaalgesproken zit hier geen weekend tussen, tenzij het een klus is die langer dan een werkweek kost.
Tevens zorgen we ervoor dat waar er kozijnen gedemonteerd worden, dezelfde dag de nieuwe kozijnen geïnstalleerd worden. Niet slapen met gaten in het huis dus!