Werkwijze bestellen

 
Kunststof kozijnen bestellen om zelf te monteren of te laten monteren door een bekende of een eigen aannemer is heel eenvoudig. Hieronder ziet u schematisch hoe we te werk gaan.

 1. Offerte aanvragen
 2. Indien gewenst overleg via telefoon of een afspraak in de showroom
 3. Offerte laten aanpassen indien nodig of als de plannen zich wijzigen
 4. Zodra de offerte naar uw wens er is kunt u deze offerte akkoord geven
 5. Zodra de kozijnen (bijna) klaar zijn wordt u gebeld voor een afleverafspraak of afhaalafspraak
  1. Afmetingen

   Net als voor de kleuren, de profielkeuze en de keuze voor de indelingen van de kozijnen bent u, als u in eigen beheer de kozijnen monteert, zelf verantwoordelijk voor het bestellen van de juiste afmetingen voor de kozijnen. Op de pagina inmeten vindt u hierover meer informatie. Als u enkel nog een prijsindicatie wenst kunt u natuurlijk ook later pas de exacte afmetingen doorgeven of door ons laten inmeten.

   Ondersteuning

   Wij kunnen u hier op verschillende manieren in ondersteunen. Hier vindt u tips over het opnemen van de juiste maten en hier kunt u aanwijzigingen lezen voor het zelf monteren. Tekeningen van profieldoorsnedes kunt u per email toegestuurd krijgen. Natuurlijk kunnen wij u ook telefonisch helpen daar waar dat op afstand mogelijk is. Of u neemt foto’s mee naar een showroomafspraak.

   Wie monteert?

   Indien u door een kennis of aannemer laat monteren doet u er verstandig aan om diegene de juiste maten te laten opnemen. Deze vakmensen kunnen er dan voor zorgen dat met die afmetingen de kozijnen netjes gemonteerd worden.

   Laten inmeten

   Laat u liever door ons inmeten? Kijkt u dan bij inmeten voor de mogelijkheden van een inmeet-advies afspraak.